Navigation Menu+

Pianoles

De piano is een van de populairste instrumenten om te bespelen. Bij Muziekschool De Regenboog kun je privélessen volgen, maar ook duolessen of groepslessen. De pianolessen worden gegeven in Abcoude en Amsterdam Nieuw West.

Pianoles voor kinderen

Voor kinderen houden we de lessen herkenbaar door liedjes te oefenen die ze kennen van school of televisie. Al na een paar lessen spelen de kinderen zelf melodieën. Dit motiveert hen om door te gaan. Vanzelfsprekend besteden we aandacht aan het leren lezen van noten, het leren spelen van akkoorden en het herkennen van ritmes.

Pianoles voor volwassenen

Piano leren spelen is ook voor volwassenen een goede start voor een muzikale hobby. Je bent immers nooit te oud om met muziek te beginnen. Als je al eerder les hebt gehad, kun je je techniek verbeteren. En kun je je verdiepen in de wereld van de pianomuziek en de klassieke muziek.

Inschrijven

Wil je graag pianoles volgen bij Muziekschool De Regenboog? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Als je het nog niet zeker weet, kun je beginnen met 5 proeflessen.